SDO veel te sterk voor AWC

BUSSUM - SDO dendert maar door een kop van de hoofdklasse. De Bussumers staan knap tweede. Afgelopen weekend was de ploeg met 5-0 een maatje te groot voor AWC.

Hoewel de stand na anderhalf uur voetballen anders doet vermoeden was het duel lang erg spannend. AWC was lang een stuk beter dan SDO en veel meer aan de bal, maar had wel een probleem: het kwam amper tot kansen. En als er al geschoten werd dat werd het gevaar goed weggewerkt door de SDO-achterhoede en keeper Rolf Hazelaar.

Vlak voor de rust kreeg SDO ook een paar goede kansen. De Bussumers konden op het allerlaatste moment voor rust op voorsprong komen. 'Man of the match' Joost Heerschop schoot hard raak. Het was de beloning na steeds beter wordende spel gedurende de eerste helft.

Na de rust was het al snel weer raak. Na een goede voorzet van Heerschop kon Rowell van der Meer de score verdubbelen. De tweede Bussumse treffer was 'de druppel' voor AWC, dat na de tweede treffer geen antwoord meer had op het spel van SDO. De Bussumers konden al snel verder weglopen en vermaakten de toeschouwers met meer doelpunten: Theo Visser, Glenn Hemmers en Marlon Amankwah scoorden.