Geen grote problemen voor hockeysters Gooische

BUSSUM - Goed hockey heeft de hockeysters van Gooische afgelopen weekend een zege opgeleverd tegen het sterke Eindhoven. De Bussumers waren met 2-1 te sterk.

Gooische startte erg voortvarend. Met een paar goede aanvallen, snelle counters en enkele strafcorners zorgde de ploeg meteen voor gevaar. Zo'n snelle aanval bracht de Bussumse vrouwen ook meteen de eerste treffer. Nog voor rust werd de voorsprong zelfs opgehoogd tot 0-3. En net op het moment dat de 0-4 ook leek te gaan vallen, werd het nog voor de eerste helft verstreek 1-3.

Na de rust werd Eindhoven feller. Gooische kreeg nog wel wat kansjes, maar maakte ook fouten. De tegenstander kwam terug tot 2-3, maar Gooische kon toch overleven en standhouden.