SDO het sterkst, maar gaat toch ten onder

BUSSUM - Voetballend was het veel beter, maar toch heeft SDO afgelopen weekend een nederlaag geleden tegen Fortuna Wormerveer. De Bussumers kwamen met 1-0 tekort.

SDO speelde sterk en was vooral voor rust een stuk beter dan Fortuna Wormerveer. De Bussumers kenden echter een probleem: er werden geen doelpunten gemaakt. Telkens als SDO een goede kans kreeg om te scoren bleek de keeper van de tegenstander een sta-in-de-weg. Hoe groot de kansen voor SDO ook waren, de keeper kon steeds redden.

Het leek Fortuna Wormerveer ook de sterken. Na de rust was de ploeg meer aan de bal en kreeg het meer kansen. SDO bleef echter lang op de been, maar moest vlak voor de slotfase toch een tegentreffer toestaan.