Afbeelding
Foto: Bob Awick

HCAW geplaatst voor play-offs

Sport

BUSSUM - Voor het tweede achtereenvolgende jaar mag HCAW mee gaan doen aan de play-offs om het landskampioenschap. De Bussumse honkbalhoofdklasser stelde deelname afgelopen weekend zeker met een zege en een gelijkspel tegen Glaskoning Twins.

HCAW stelde de play-offsdeelname afgelopen donderdag al meteen zeker. De ploeg pakte dan wel met 4-4 slechts een punt tegen Glaskoning Twins, maar doordat Quick Amersfoort concurrent DSS versloeg, bleek HCAW op een onoverbrugbare afstand te staan. 

Afgelopen weekend kon HCAW de derde plaats zeker stellen. Dat deed HCAW door Glaskoning Twins zondag aan de kant te zetten. De Bussumers speelden een goede en spannende pot. Glaskoning Twins kwam op voorsprong, maar HCAW kwam knap terug. Glaskoning Twins bleek dat kunstje echter ook te kunnen, waardoor er na 3-3 een verlenging nodig was. HCAW bleek toen vooral slimmer en behendiger en won het duel met 4-3. Het duel van zaterdag verloor HCAW met 6-4.

Voorafgaand aan de play-offs treft HCAW komend weekend nog één tegenstander: Hoofddorp Pioniers. De wedstrijden gaan vooral om de eer. 

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Comeniusschool gaat ‘eco’ en wil ‘groene vlag’ behalen Algemeen 5 jul, 12:05
Afbeelding
Juliana Dalton behaalt zesde plaats op NK Algemeen 5 jul, 11:35
Afbeelding
HCAW blijft in spoor Amsterdam en Neptunus Sport 5 jul, 11:01
Logo
Afbeelding
Op stap met boswachters door het Kocherbos Muiderbergers blij dat het Kocherbos nu in handen is van Goois Natuurreservaat (GNR) Natuur en Milieu 5 jul, 09:00
Afbeelding
Ongeval op Brediusweg; auto komt tegen boom tot stilstand 112 4 jul, 19:43
Afbeelding
Getuigen gezocht van brand en schietincident Naarden Politie 4 jul, 17:31
Afbeelding
Boerenbetoging bij ingang Media Park verloopt rustig Buurt / wijk 4 jul, 16:46
Afbeelding
Druif Bussum zeker voor herhaling vatbaar Foto’s 4 jul, 15:23
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief