Afbeelding
Archieffoto: Bob Awick

HCAW veel te sterk voor nummer laatst

Sport

BUSSUM - HCAW heeft afgelopen weekend gedaan wat het moest doen. De Bussumse honkbalhoofdklasser was veel te sterk voor nummer laatst Silicon Storks. Afgelopen donderdag werd het al 10-0, zaterdag won HCAW met 1-12 en zondag was het met 13-3 te sterk.

Waar HCAW afgelopen donderdag snel klaar was, moest het zaterdag wat meer aan de bak. De Bussumers kwamen maar langzaam op gang en konden pas na de vierde slagbeurt wat afstand nemen van de veel zwakkere Haagse hekkensluiter. Vanaf de achtste slagbeurt kon HCAW echter vlot weglopen. 

Een dag later startte HCAW een stuk beter. Koud op het veld stond de ploeg al op een voorsprong om vervolgens gestaag meer punten te pakken. 

De duels van afgelopen weekend waren de laatsten voor de zomerstop. Deze zomerstop komt voor de Bussumers haast op een ongelegen moment. HCAW komt zeker de laatste weken goed op stoom en staat op een knappe derde plaats met een voorsprong van acht punten. De Bussumers staan nu 26 juli pas weer voor het eerst op het veld. Dan speelt de ploeg tegen DSS, de concurrent op plaats 4. 

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Comeniusschool gaat ‘eco’ en wil ‘groene vlag’ behalen Algemeen 5 jul, 12:05
Afbeelding
Juliana Dalton behaalt zesde plaats op NK Algemeen 5 jul, 11:35
Afbeelding
HCAW blijft in spoor Amsterdam en Neptunus Sport 5 jul, 11:01
Logo
Afbeelding
Op stap met boswachters door het Kocherbos Muiderbergers blij dat het Kocherbos nu in handen is van Goois Natuurreservaat (GNR) Natuur en Milieu 5 jul, 09:00
Afbeelding
Ongeval op Brediusweg; auto komt tegen boom tot stilstand 112 4 jul, 19:43
Afbeelding
Getuigen gezocht van brand en schietincident Naarden Politie 4 jul, 17:31
Afbeelding
Boerenbetoging bij ingang Media Park verloopt rustig Buurt / wijk 4 jul, 16:46
Afbeelding
Druif Bussum zeker voor herhaling vatbaar Foto’s 4 jul, 15:23
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief