Afbeelding
Foto: Bob Awick

Behoud Speelpark Oud-Valkeveen hard op zoek naar raadsleden

Politiek

GOOISE MEREN - Behoud Speelpark Oud-Valkeveen gaat de boer op om raadsleden te werven. De politieke partij achter het speelpark, die op woensdag 21 maart meedoet aan de gemeenteraadsverkiezingen, heeft een vacature geplaatst waarmee mensen gezocht worden die namens de partij de gemeenteraad in willen. 

De aspirant-raadsleden van Behoud Speelpark Oud-Valkeveen moeten wel aan bepaalde eisen voldoen. Zo moeten ze, vanzelfsprekend, Speelpark Oud-Valkeveen een warm hart toedragen en weten wat er in de gemeente Gooise Meren leeft bij burgers, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Mensen kunnen zich vanaf nu melden

De partij Behoud Speelpark Oud-Valkeveen doet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen omdat ze het oneens zijn met de doorvoering van de 'vermakelijkhedenretributie', kort gezegd de belasting op attracties. Het speelpark moet vanaf komend jaar 60 cent per bezoeker betalen. Dat geldt besteedt de gemeente vervolgens weer aan onderhoud van de wegen naar het pretpark en andere aanverwante zaken. 

De partij moet verder nog helemaal opgebouwd worden. Er zijn dus nog geen aspirant-raadsleden en ook is er nog geen verkiezingsprogramma en geen website. Wel wordt er al volop campagne gevoerd.

Uit de krant