Afbeelding

Gemeente heeft keuze aannemer gemaakt

Politiek

GOOISE MEREN - De gemeente heeft een keuze gemaakt voor een aannemer voor de verbouw van het gemeentehuis: Bouwbedrijf Van Schaik uit Breukelen gaat met het gebouw aan de slag. 

De gemeente laat weten dat Bouwbedrijf Van Schaik een goede offerte heeft neergelegd en dat het met een goed plan van aanpak kwam. 

Wethouder Jan Franx reageert dan ook erg verheugd op de keuze voor de aannemer. "Deze onderneming heeft veel ervaring op het gebied van restauratie en renovatie. Tijdens de aanbestedingsprocedure heeft Van Schaik een prima indruk achter gelaten. Men dacht meteen met ons mee, kwam met creatieve oplossingen, scoorde hoog op duurzaamheid en communicatie en deed dat alles binnen het vastgestelde budget."

Verbouw start snel
Nu de gemeente weet welke aannemer het gemeentehuis gaat verbouwen, kan de verbouw snel van start gaan. Als alles volgens plan verloopt gebeurt dat volgende maand. De verbouw wordt verdeeld over twee fases. Eerst wordt de zogeheten bestuursvleugel en een groot deel van de kantoren aangepakt. 

Uit de krant