Afbeelding
Foto: CDA

Bijzondere race in hartje Bussum

Politiek

BUSSUM - Het CDA organiseert zaterdag 12 maart vanaf 12.00 uur een rollator- en kinderwagenrace bij het Wilhelminaplantsoen.

Het speerpunt van het CDA voor de gemeenteraadsverkiezingen is veilige straten. Daarom wordt ook een Scheve Stoepen Wedstrijd georganiseerd. Inzendingen kunnen worden ingestuurd via de website www.gooisemerencda.nl. De meest scheve stoep wordt nog voor de verkiezingen van 16 maart door het CDA gerepareerd. Lijsttrekker Bas Veerman: “Het is toch te gek voor woorden dat in een welvarende gemeente door achterstallig onderhoud onze kinderen en ouderen regelmatig vallen over scheve stoepen? We moeten hierin investeren.”

Op zaterdag 5 maart (vanaf 12.00 uur) organiseren de christen democraten ook een gratis openluchtfestival op het Wilhelminaplein. Met een marktkraam, gratis koffie van lokale ondernemer Achmed Hussein van 11’O Clock Coffee en een springkussen voor de kinderen wordt het einde van de coronamaatregelen gevierd. CDA-lijsttrekker Bas Veerman en partijgenoten gaan in gesprek met inwoners.

Uit de krant