Lijsttrekker Roel Kamphuis.
Lijsttrekker Roel Kamphuis. Foto: PR

Gehele kandidatenlijst ChristenUnie bekend; Roel Kamphuis opnieuw lijsttrekker

Politiek

GOOISE MEREN - De leden van de ChristenUnie Gooi-Noord hebben de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen van de gemeente Gooise Meren vastgesteld. Roel Kamphuis was al eerder aangewezen als lijsttrekker. 

Op nummer twee staat Jos den Hengst uit Muiderberg, die zijn ervaring als steunfractielid in afgelopen periode in brengt. Nieuwkomer Joke Koelewijn uit Naarden staat op nummer 3. Op nummer 4 en 5 staan ook twee nieuwkomers, namelijk Roos Kerrebijn en Riekelt Pasterkamp, beiden uit Bussum. Lijstduwer is Michel Klein, die voor de ChristenUnie Statenlid is in de provincie Noord-Holland. De lijst bestaat in totaal uit zeven vrouwen en acht mannen.

Nieuwe gezichten

De leden zijn verheugd over een vijftal nieuwe gezichten op de lijst. Het zijn stuk voor stuk mensen die met veel enthousiasme het raadswerk in Gooise Meren willen uitvoeren of ondersteunen. Het bestuur is blij met dit diverse team met veel kwaliteiten, en ziet er naar uit om met deze mensen de verkiezingscampagne in te gaan. Elmer Benjamin - Bussum, Philip Dijs - Naarden, Ingrid Wierdsma-Schoppen - Bussum, Judith Kamphuis-Zieltjens - Bussum, Martijn Heemink - Bussum, Jan Willem den Boef - Bussum en Gré van Overbeeke - Bussum blijven de partij ook deze verkiezingsronde trouw.

Uit de krant