Afbeelding
Foto: Bob Awick

Ambtsbezoek Commissaris van de Koning Arthur van Dijk aan Gooise Meren

Politiek

GOOISE MEREN - Arthur van Dijk, Commissaris van de Koning in de provincie Noord-Holland, brengt op donderdagmiddag 24 juni als Rijksheer (vertegenwoordiger van de regering) een officieel ambtsbezoek aan de gemeente Gooise Meren.   

Van Dijk gaat in gesprek met het voltallige college van burgemeester en wethouders. Gespreksonderwerp tijdens deze besloten meeting is onder meer Gooise Meren vijf jaar na de fusie. Daarna bezoekt van Dijk Theater- en congrescentrum Spant! in Bussum, waar hij wordt ontvangen door Spant!-directeur Paul Haighton. Aansluitend volgt een kort bezoek aan ontwikkelingslocatie Crailo (terrein Palmkazerne Bussum) met een onderhoud met Jan Nieuwenhuizen, directeur-bestuurder van de GEM-Crailo. 

De Commissaris neemt om 16.00 uur in het gemeentehuis van Gooise Meren in Bussum deel aan een speciale online-vergadering van de gemeenteraad. Deze raadsvergadering is openbaar en wordt, zoals dat met raadsvergaderingen in Gooise Meren  gewoon is, live gestreamd via de website bestuur.gooisemeren.nl. Gespreksonderwerpen zijn: MRA en gemeentelijke samenwerking; Natuur en Natuurhistorisch Landschap; Economie en Mobiliteit. Zie voor meer informatie over deze onderwerpen de website bestuur.gooisemeren.nl

Uit de krant