Buurtbewoners schrokken in mei van de bouwplannen op de plek van het speelveldje.
Buurtbewoners schrokken in mei van de bouwplannen op de plek van het speelveldje. Foto: © Bob Awick

Online informatiebijeenkomsten plannen Naarderheem en Jan ter Gouwweg

Politiek

NAARDEN - De eerste plannen voor de nieuwbouw van Revalidatiecentrum Naarderheem aan de Amersfoortsestraatweg en de ontwikkeling van het terrein aan de Jan ter Gouwweg worden komende dagen online aan inwoners gepresenteerd. 

In een online webinar ‘s avonds op donderdag 29 oktober informeert gemeente Gooise Meren samen met eigenaar Vivium Zorggroep de aanleiding voor de plannen, de eerste ideeën, de samenhang met de Visie Amersfoortsestraatweg, het Beeldkwaliteitsplan en de stappen die er komende tijd gaan volgen. 

De webinar over de nieuwbouw van Naarderheem begint om 19:30 uur. Aanmelden kan vooraf via gooisemeren.nl/webinarnaarderheem.

Jan ter Gouwweg

Op maandag 2 november is er om 20:00 uur een online informatiebijeenkomst over de ontwikkeling van het terrein aan de Jan ter Gouwweg in Naarden. Daar is nu een tijdelijk speelterrein. Eerder was er sprake van plannen voor de bouw van 36 woningen op de plek van het speelveldje. Buurtbewoners schrokken van de bouwplannen.

Het doel van de online informatiebijeenkomst is de buurt en andere belangstellenden te informeren over het plan dat er ligt, wat er eerder al besloten is en waarover inwoners kunnen meedenken. Deze bijeenkomst is stap 1 in het participatieproces.

Aanmelden via de website van gemeente Gooise Meren.

Uit de krant