Buurtbewoners schrokken in mei van de bouwplannen op de plek van het speelveldje.
Buurtbewoners schrokken in mei van de bouwplannen op de plek van het speelveldje. Foto: © Bob Awick

Online informatiebijeenkomsten plannen Naarderheem en Jan ter Gouwweg

Politiek

NAARDEN - De eerste plannen voor de nieuwbouw van Revalidatiecentrum Naarderheem aan de Amersfoortsestraatweg en de ontwikkeling van het terrein aan de Jan ter Gouwweg worden komende dagen online aan inwoners gepresenteerd. 

In een online webinar ‘s avonds op donderdag 29 oktober informeert gemeente Gooise Meren samen met eigenaar Vivium Zorggroep de aanleiding voor de plannen, de eerste ideeën, de samenhang met de Visie Amersfoortsestraatweg, het Beeldkwaliteitsplan en de stappen die er komende tijd gaan volgen. 

De webinar over de nieuwbouw van Naarderheem begint om 19:30 uur. Aanmelden kan vooraf via gooisemeren.nl/webinarnaarderheem.

Jan ter Gouwweg

Op maandag 2 november is er om 20:00 uur een online informatiebijeenkomst over de ontwikkeling van het terrein aan de Jan ter Gouwweg in Naarden. Daar is nu een tijdelijk speelterrein. Eerder was er sprake van plannen voor de bouw van 36 woningen op de plek van het speelveldje. Buurtbewoners schrokken van de bouwplannen.

Het doel van de online informatiebijeenkomst is de buurt en andere belangstellenden te informeren over het plan dat er ligt, wat er eerder al besloten is en waarover inwoners kunnen meedenken. Deze bijeenkomst is stap 1 in het participatieproces.

Aanmelden via de website van gemeente Gooise Meren.

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Tuinconcert G.A. Heinze aan Googweg 8 Cultureel 1 jul, 14:12
Logo
Afbeelding
Na zomer verder met De Vinkenbaan als De Meerstroom Oranje Nassauschool sluit de komende weken goed af Algemeen 1 jul, 14:05
Afbeelding
‘De schilders van de Vechtstreek’, uitgebreid overzicht van kunstwerken Algemeen 1 jul, 09:52
Logo
Afbeelding
D66 Gooise Meren is laaiend enthousiast over het plan Jongeren willen graag hangplek op skateveldje naast sportvelden Algemeen 1 jul, 09:00
Afbeelding
Lees gratis BussumsNieuws Extra ter ere van de Dag van de Huis-aan-huiskrant Algemeen 1 jul, 08:00
Afbeelding
Belevenissendag voor scholieren Vitusmavo foto’s 30 jun, 16:19
Afbeelding
336 scholieren op eerste school hockeytoernooi ‘Hockey voor India’ Sport 30 jun, 15:41
Logo
Afbeelding
Drie minderjarige verdachten zitten vast voor verder onderzoek Nettorama na overval gewoon open; ‘geschrokken, maar geen gewonden’ Politie 30 jun, 12:00
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief