Afbeelding

Beelden van daders inbraak Ceintuurbaan vrijgegeven

Politie

BUSSUM - De recherche heeft beelden openbaar gemaakt van twee daders van een inbraak afgelopen zomer aan de Ceintuurbaan. Er wordt nog naar de daders gezocht. 

De twee mannen braken tussen 4 en 5 augustus, toen de bewoners op vakantie waren, een huis aan de Ceintuurbaan open. De mannen konden aan de achterkant een deur openbreken. Ze doorzochten het hele huis en namen waardepapieren en pasjes mee. 

De twee werden gefilmd door een bewakingscamera. Aan de hand van de beelden hoopt de politie nu meer te weten te komen over de daders. 

Het gaat om deze mannen: 

De eerste verdachte heeft een slank tot mager postuur en kort donker haar met opgeschoren zijkanten. De man droeg op de dag zelf een strakke zwarte broek, donkergekleurde handschoenen en zwarte schoenen. 

De tweede verdachte heeft een meer gezet postuur en kort donker haar met opgeschoren zijkanten en een donkere baard. De man droeg een lichtgekleurde jas zonder capuchon, een zwarte broek, lichtgekleurde schoenen met een donker accent en donkergekleurde handschoenen. 

De politie hoopt dat mensen de daders herkennen en meer weten van de inbraak. Bellen met de politie kan op de Opsporingstiplijn op 0800-6070 of anoniem op 0800-7000..

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Alice (34) verruilt geboortestad Amsterdam voor Naarden: hoe is dat? Aarden in Naarden: Komt dit nog goed en rennen voor het GAD? Mensen 4 aug, 15:00
Logo
Afbeelding
Derkan Atakan en John ter Riet verruilden Amsterdam voor herenhuis in Bussum ‘Gooise Mannen’ zetten interieur-wereld op zijn kop Mensen 4 aug, 13:00
Afbeelding
Ontmanteling Tergooi blijkt toch niet duurzamer te zijn dan transformatie Politiek 4 aug, 11:00
Logo
Afbeelding
Visboer Dirk van der Plas geliefd onder bewoners Dé haringman uit Muiden stopt na 40 jaar Mensen 3 aug, 13:00
Afbeelding
Dertiende editie van Sherrytea Toernooi is in zicht Sport 3 aug, 11:00
Logo
Afbeelding
'De kans om binnen eigen wijk te verhuizen naar meer passende woning' Hilversum denkt serieus na over verdichting in Hilversumse Meent met kleine woningen Buurt / wijk 3 aug, 09:00
Logo
Afbeelding
Raadslid pleit voor opheffing PMD-afvalstroom Hugo Bellaart (VVD) is klaar met oranje kliko: ‘Je reinste misleiding’ Natuur en Milieu 2 aug, 16:01
Afbeelding
Mobiele (koffie) Tafel gaat op Zomertour door Muiden en Muiderberg Buurt / wijk 2 aug, 12:00
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief