Afbeelding

Drukke week met woninginbraken

Politie

BUSSUM - Bussum heeft een drukke week met woninginbraken achter de rug. Dat meldt de politie. Er werden zeker zes inbraken gepleegd. 

Afgelopen zondag werd aan de Havenstraat een garage opengebroken. De daders namen een tas met modelvrachtwagens en een bankpas mee. Daarvoor was het raak aan de Corverlaan. Daar stalen de daders een bestekset, een telefoon, een tablet en muntgeld. Hetzelfde weekend was het ook raak aan de Vlietlaan: daar stond een raam open en werd een Apple-tv gestolen. 

Vlak voor het weekend werd aan de Parklaan een woning opengebroken. De daders konden op het dak van een schuurtje komen en vervolgens door een raam gaan. Het alarm zorgde er echter voor dat de daders gestoord werden. Voor zover bekend hebben ze geen spullen kunnen stelen; er stonden wel enkele lades open. 

Bewoonster wordt wakker van blaffende honden
Donderdag werd er 's nachts ingebroken aan de Isaac da Costalaan. De bewoonster van het pand werd wakker toen de honden begonnen te blaffen en een lamp aansprong. Ze nam poolshoogte, maar kon niets vreemds ontdekken. De volgende dag bleek er toch een laptop gestolen. 

Woensdag was het ook nog raak aan de Genestetlaan. Daar werd een slot geforceerd en namen de daders een spaarpot, een camera en horloges mee.

Voorvallen worden nog onderzocht
Alle inbraken worden nog onderzocht. Mensen die meer weten over één of meerdere inbraken worden verzocht contact op te nemen met de politie op 0900-8844.

Uit de krant

!

Uit de krant

Afbeelding
Taxatie van oude boeken in NH-hotel Jan Tabak in Bussum Algemeen gisteren
Logo
Afbeelding
Swim to Fight Cancer Muiden ‘Kanker voelt machteloos, nu kunnen we toch iets doen’ Mensen 17 aug, 16:30
Logo
Afbeelding
'Heb alles wat een mens gelukkig kan maken' Voormalig VVD-wethouder Jorrit Eijbersen geniet volop van burgemeestersbaan Mensen 17 aug, 15:04
Afbeelding
Nieuw lesjaar van Stichting Raja Yoga ’t Gooi gaat weer van start Algemeen 17 aug, 14:00
Logo
Afbeelding
Coördinator vreest dit najaar voor forse cliëntentoename Ook bij Gooise Voedselbank geen sprake van zomerdip regio 17 aug, 11:30
Logo
Afbeelding
Traject Almere-Hilversum is hiermee afgedekt GO Sharing introduceert elektrische deelscooters en e-bikes in Gooise Meren Bedrijven 17 aug, 09:09
Afbeelding
Leesclubs in Naarden en Bussum zoeken nieuwe leden Algemeen 17 aug, 08:43
Afbeelding
Politie rekent twee mannen in; verdachten in onderzoek naar brand en schietincident Naarden Politie 16 aug, 17:36
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief