Afbeelding

Twee conducteurs belaagd op Naarden-Bussum

Politie

BUSSUM - Mannen zonder kaartje hebben de afgelopen 24 uur twee conducteurs belaagd op Naarden-Bussum. Dat meldt de politie.

Vanochtend betrapte een conducteur een man zonder kaartje. Toen de conducteur de man aansprak, sloeg hij op de vlucht. Op het perron kon hij alsnog worden tegengehouden. Een groep jongeren rond de zwartrijder bemoeide zich met het voorval. Eén van de jongeren schopte de conducteur. Deze jongen, een Weesper (17), kon door gealarmeerde agenten worden aangehouden. De conducteur bleek enkele schrammen te hebben overgehouden aan het voorval. De zwartrijder zelf kon ontkomen. 

Nog een man zonder kaartje
Een avond eerder was het ook al raak: toen werd een conducteur bedreigd door een andere man zonder kaartje. Dat gebeurde toen de conducteur de gegevens van de man wilde noteren. De man kon even later worden aangehouden. Het gaat om een man van 23 jaar zonder vaste woonplaats.

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Gezin Leyds uit Naarden doelwit van gerichte acties ‘Er is gewoon iemand die de opdracht heeft of een schuld heeft om de opdracht uit te voeren’ Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Skatepark West in Muiden eindelijk open Algemeen gisteren
Afbeelding
BrinkPop Muiderberg groot succes foto’s 4 jul, 09:53
Logo
Afbeelding
Catherine Keyl opent nieuwe couveuseruimte Open dag Vogelhospitaal Naarden groot succes: jonge vogels zitten er weer warmpjes bij Natuur en Milieu 4 jul, 09:33
Afbeelding
Beach Event Muiderberg: 72 kids genieten volop foto’s 4 jul, 09:00
Afbeelding
‘Nardinc wijkt uit’ bij Utrechtse Poort Cultureel 3 jul, 16:26
Afbeelding
Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland: ‘Alle kinderen een zwemdiploma!’ Algemeen 3 jul, 16:16
Logo
Afbeelding
Van de Historische Kring De schrijvende buurvrouw van Jan Veth Algemeen 3 jul, 11:30
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief