Afbeelding
Foto: Politie

Politie rekent twee mannen in; verdachten in onderzoek naar brand en schietincident Naarden

Politie

NAARDEN - De politie heeft vanmorgen twee mannen aangehouden die in verband worden gebracht met twee incidenten bij een woning aan de Amsterdamsestraatweg. Een 20-jarige verdachte werd in zijn woonplaats Zaandam aangehouden en de tweede aanhouding vond plaats in Amsterdam, de woonplaats van een 29-jarige verdachte.

In de nacht van zaterdag 2 op zondag 3 juli j.l. vond er een brand plaats bij een woning gelegen aan de Amsterdamsestraatweg. Daarna volgde een schietincident op de A1 bij Naarden. Beide aangehouden personen worden in verband gebracht met deze incidenten.

Op het moment van de brand begin juli waren meerdere mensen in de woning aanwezig. Een van de bewoners kon al snel de brand blussen en zag een auto wegrijden. De bewoner is vervolgens achter deze auto aangereden richting de A1. Bij deze achtervolging is volgens de bewoner meerdere keren met een vuurwapen op hem geschoten.

Uit de krant

!

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Mogelijk in 2023 terugkeer van Proeverij van Gooise koren Bonte mix van koren zingt voor groot publiek; hele gezellige drukte in Naarden-Vesting Cultureel 26 sep, 16:15
Afbeelding
Geweldig buurtfeest in Muidense wijk Noordwest Buurt & wijk 26 sep, 12:45
Afbeelding
Auto vanaf station Bussum-Zuid gestolen 112 26 sep, 12:03
Afbeelding
Wethouder Luijten en voorzitter BFC openen nieuw kunstgrasveld Sport 26 sep, 10:00
Logo
Afbeelding
Achterstallig loon is inzet Geschil tussen werkneemster en baas van Bos en Hei in Naarden; schikking tussen beide partijen blijft uit Algemeen 26 sep, 07:00
Afbeelding
Ondergrondse container opgeblazen met bom in Bussum foto’s 25 sep, 19:00
Logo
Afbeelding
Van de Historische Kring Het ontstaan van Bussum Algemeen 25 sep, 10:55
Afbeelding
De Grote Clubactie 2022: 14 clubs doen mee in gemeente Gooise Meren Sport 25 sep, 07:59
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief