Afbeelding
Foto: © Foto Miché / Bastiaan Miché
REGIO

Hilversummer (23) opgepakt voor overval Kruidvat

Politie

HILVERSUM - Een 23-jarige Hilversummer is opgepakt voor de overval van afgelopen dinsdagmorgen op het Kruidvat in het centrum van Hilversum. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit. 

De man is donderdag aangehouden, meldt de politie zaterdagmorgen. Hij wordt gehoord over zijn betrokkenheid in deze zaak.

De overval vond 9 augustus j.l. - de winkel was toen nog dicht - plaats. Toen er werd aangebeld deden de aanwezige medewerkers de deur open voor een, wat later bleek, geschminkte man met mondkapje op. 

Er ontstond een worsteling en de overvaller slaagde erin om de twee medewerkers te overmeesteren en een geldbedrag buit te maken. Niemand raakte gewond. De geschrokken medewerkers belden direct de politie. Al direct vond er een sporenonderzoek plaats en hield de politie een buurtonderzoek. 

Donderdag is de man dus aangehouden. De politie laat weten dat het onderzoek naar mogelijke andere betrokkenen doorgaat en sluit toekomstige aanhoudingen niet uit. Ook doet de politie nogmaals een oproep aan getuigen om zich te melden.

Uit de krant

!

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Mogelijk in 2023 terugkeer van Proeverij van Gooise koren Bonte mix van koren zingt voor groot publiek; hele gezellige drukte in Naarden-Vesting Cultureel 26 sep, 16:15
Afbeelding
Geweldig buurtfeest in Muidense wijk Noordwest Buurt & wijk 26 sep, 12:45
Afbeelding
Auto vanaf station Bussum-Zuid gestolen 112 26 sep, 12:03
Afbeelding
Wethouder Luijten en voorzitter BFC openen nieuw kunstgrasveld Sport 26 sep, 10:00
Logo
Afbeelding
Achterstallig loon is inzet Geschil tussen werkneemster en baas van Bos en Hei in Naarden; schikking tussen beide partijen blijft uit Algemeen 26 sep, 07:00
Afbeelding
Ondergrondse container opgeblazen met bom in Bussum foto’s 25 sep, 19:00
Logo
Afbeelding
Van de Historische Kring Het ontstaan van Bussum Algemeen 25 sep, 10:55
Afbeelding
De Grote Clubactie 2022: 14 clubs doen mee in gemeente Gooise Meren Sport 25 sep, 07:59
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief