Afbeelding
Foto: © Foto Miché / Bastiaan Miché

Overvaller Kruidvat in centrum Hilversum was geschminkt

Politie

HILVERSUM - De man die dinsdagmorgen vroeg een overval pleegde in de Kruidvat aan de Kerkstraat had zijn gezicht voorzien van wit/grijze schmink. Dat meldt de politie. 

De politie is nog altijd op zoek naar de man die dinsdagmorgen rond 8.30 uur toesloeg. Op dat moment was de winkel in het centrum van Hilversum nog dicht. Wel waren al twee personeelsleden drukdoende met de voorbereidingen voor het opengaan. 

Op dat moment werd er aangebeld en deed één van de medewerkers de deur open voor een man met een mondkapje op. Er ontstond een worsteling en de overvaller slaagde erin om het tweetal te overmeesteren en een geldbedrag buit te maken. De man vertrok lopend, vermoedelijk in de richting van het Noordse Bosje en de Bussumerstraat.

De geschrokken medewerkers belden direct de politie. “Inmiddels heeft een sporenonderzoek plaatsgevonden en is er een buurtonderzoek gehouden, meldt de politie. “Ook worden camerabeelden opgevraagd en uitgekeken. De politie is op zoek naar mensen die de man hebben zien lopen of wellicht weten wie hij is.”

Signalement
De verdachte man is ongeveer tussen 1.85 en 1.90 meter lang en heeft een donkere huid. Zijn gezicht had hij voorzien van wit/grijze schmink. Hij had baardgroei. De man droeg zwarte kleding met daaroverheen een geel hesje, liep op werkschoenen en had een zwarte sporttas bij zich. Voor de overval droeg hij een mondkapje, hij vertrok zonder mondkapje en daardoor was te zien dat zijn gezicht geschminkt was.

Uit de krant

!

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Mogelijk in 2023 terugkeer van Proeverij van Gooise koren Bonte mix van koren zingt voor groot publiek; hele gezellige drukte in Naarden-Vesting Cultureel 26 sep, 16:15
Afbeelding
Geweldig buurtfeest in Muidense wijk Noordwest Buurt & wijk 26 sep, 12:45
Afbeelding
Auto vanaf station Bussum-Zuid gestolen 112 26 sep, 12:03
Afbeelding
Wethouder Luijten en voorzitter BFC openen nieuw kunstgrasveld Sport 26 sep, 10:00
Logo
Afbeelding
Achterstallig loon is inzet Geschil tussen werkneemster en baas van Bos en Hei in Naarden; schikking tussen beide partijen blijft uit Algemeen 26 sep, 07:00
Afbeelding
Ondergrondse container opgeblazen met bom in Bussum foto’s 25 sep, 19:00
Logo
Afbeelding
Van de Historische Kring Het ontstaan van Bussum Algemeen 25 sep, 10:55
Afbeelding
De Grote Clubactie 2022: 14 clubs doen mee in gemeente Gooise Meren Sport 25 sep, 07:59
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief