Afbeelding

Waarom kiezen mensen voor gellak?

Advertorial

Met goed verzorgde nagels kom je altijd goed voor de dag. Of je nu je nagels alle kleuren van de regenboog lakt, of voor een basisverzorging gaat, je nagels verzorgen hoort bij een stukje self care. In onze drukke levens komen we er alleen niet altijd aan toe om iedere dag onze nagels een nieuw kleurtje te geven. Gellak kopen kan je dan zeeën van tijd schelen! Alhoewel je bij de meeste nagelstudios gellak kan zetten, kan je ook zelf gellak in huis halen. Bij Yinger cosmetics vind je allerlei prachtige kleuren die jouw look helemaal afmaken. Je vind er glitterlak, maar ook elegante nude kleuren die bij iedere kledingstijl passen. Gellak kopen brengt vele voordelen met zich mee, waardoor je niet alleen op tijd, maar ook op kosten en gemak bespaart!

Gellak gaat veel langer mee
Heb jij ook zo’n hekel aan afgebladderde nagellak? Na een dagje schoonmaken of sporten ziet je nieuwe nagellak er al armoedig uit. Dit is dan ook de reden dat veel mensen voor gellak kiezen. Eenmaal aangebracht en uitgehard, kan je 2 tot 4 weken pronken met jouw prachtige nagels. De lak wordt uitgehard met een UV lamp, waardoor er een harde laag over jouw natuurlijke nagels ligt. In tegenstelling tot normale nagellak, hoef je ook niet lang te wachten totdat de lak hard wordt. Het fijne is dat je er alles mee kunt doen, zonder dat je bang hoeft te zijn voor beschadigingen. Ook wanneer je met je handen werkt of veel sport, blijft de gellak uitstekend zitten. De harde laag kan namelijk zeker tegen een stootje!

Gemakkelijk zelf aan te brengen
Veel mensen gaan naar een nagelstudio voor verzorgde nagels. Acrylnagels, gellak en een manicure geven nagels een ware make-over, waardoor je je weer als herboren voelt. Een bezoekje aan de manicure loopt echter snel in de kosten op, zo kan je iedere keer wel €25 kwijt zijn voor een nieuwe set nagels. Gellak kopen bij Yinger Cosmetics zorgt er echter voor dat je niet afhankelijk bent van een nagelspecialist voor mooi verzorgde nagels. Je hoeft de spullen maar eenmalig aan te schaffen en je hebt er super lang plezier van. Daarbij werkt het ook erg ontspannend om zelf met je nagels bezig te zijn. Aangezien de lak wekenlang meegaat, hoef je ze niet vaak bij te werken. Zo kan je met een gerust hart een momentje voor jezelf inplannen!

Wat heb je nodig om zelf gellak aan te brengen?
Gellak kopen vereist wat voorkennis. Je hebt namelijk wel een aantal benodigdheden nodig om een oogverblindend resultaat te bereiken. Met een primer en base coat wordt de basis gelegd waaraan de gellak zich kan hechten. Jouw favoriete gellak kleurtje breng je aan, en deze droog je met een UV lamp. Om direct alle spullen in huis te halen, kan je ook een volledige gellak set kopen via Yinger Cosmetics. Zo geniet je altijd van sterke en gezond uitziende nagels!

Uit de krant