Afbeelding

Thuis in beweging blijven? Deze hulpmiddelen helpen jou hierbij!

Advertorial


Om gezond te blijven, moeten we regelmatig bewegen. Voor voldoende beweging kun jij je aansluiten bij een sportvereniging. Helaas vindt niet iedereen het prettig om in teamverband te sporten. In dat geval kun jij je aanmelden bij de sportschool. Vind je dit ook niets? Denk dan niet dat je niet in beweging kunt blijven. Nee, want je kunt tegenwoordig namelijk ook prima thuis bewegen. In deze tekst zetten wij een aantal hulpmiddelen op een rijtje die jou hierbij kunnen helpen.

Gewichten
Wil je thuis in beweging blijven? Overweeg dan om gewichten aan te schaffen. Hiermee kun je een groot aantal spieren in jouw bovenlichaam trainen, zoals biceps, triceps en borstspieren. Voordeel van gewichten is dat ze uit verschillende schijven bestaan die je makkelijk kunt verwisselen. Op deze manier bepaal je zelf met hoeveel kilo je thuis traint. Dit maakt gewichten een ideaal hulpmiddelen voor mensen die thuis in beweging willen blijven. Wil je gewichten kopen? Bij Thuis Atleet vind je een grote diversiteit aan gewichten.

Hometrainer
Als je meer spiermassa wilt kweken, zijn gewichten ideaal. Toch bieden deze hulpmiddelen niet voor iedereen uitkomst. Wil je juist jouw conditie op peil houden? dan heb je niet veel aan gewichten. Gelukkig kun je ook thuis aan de slag met cardio. Veel mensen denken al snel dat zij hun conditie alleen kunnen verbeteren door hard te lopen. Toch is dit niet de enige mogelijkheid. Nee, want je kunt namelijk ook een loopband, crosstrainer of hometrainer voor thuis kopen. Als je zo’n apparaat aanschaft, hoef je de deur niet uit om aan jouw conditie te werken.

Trampoline
Ben je zelf niet degene die te weinig beweegt, maar gaat het om jouw kinderen? Dan is het zaak om in actie te komen. Als zij niet voldoende bewegen, kunnen ze namelijk al op jonge leeftijd te maken krijgen met overgewicht. Hier zit je uiteraard niet op te wachten. Heb je een redelijk grote tuin? Dan kan het betrekkelijk eenvoudig zijn om jouw kinderen in beweging te krijgen. Je kunt namelijk een trampoline kopen. Jonge kinderen zijn hier vaak weg van, waardoor ze er veelvuldig gebruik van maken. Dankzij dit speeltoestel komen ze in beweging en dat helpt om het lichaamsgewicht op peil te houden.

Uit de krant