[Lintjesregen] Koninklijke onderscheidingen: 5 Bussumers krijgen een lintje
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221893&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bussumsnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=140" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Lintjesregen

Koninklijke onderscheidingen: 5 Bussumers krijgen een lintje

  Mensen

BUSSUM - Vijf Bussumers hebben vandaag een koninklijke onderscheiding ontvangen als dank voor hun jarenlange belangeloze werk voor de gemeenschap. Het gaat om Lea de Graaf-Kolk, Anja Huijser-Hilbert, Jan Kippersluis, Anita Kok-Custers en Aafke Mulder-Schuurman. Ze werden allemaal benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De vijf Bussumers waren totaal verrast. Ze kregen het ereteken opgespeld door burgemeester Han ter Heegde. Daarvoor werden ze, samen met veel bekenden, met een smoes naar de Grote Kerk van Naarden gelokt. Al met al kregen daar twaalf bewoners van Gooise Meren een lintje.

Lea de Graaf-Kolk (70)
Lea de Graaf-Kolk ontvangt haar Koninklijke onderscheiding voor haar jarenlange vrijwillige inzet voor de Avondvierdaagse Bussum-Naarden, de Stichting Kindertuinen Bussum en de Imkervereniging Bussum. 

Anja Huijser-Hilbert (65)
Anja Huijser-Hilbert ontvangt haar Koninklijke onderscheiding voor haar jarenlange vrijwillige inzet voor de Gooise Sport en Recreatiestichting voor mensen met een verstandelijke beperking, de Onderwater Sport Vereniging Hilversum en de Nederlandse Onderwatersport Bond. 

Jan Kippersluis (78)
Jan Kippersluis werd gedecoreerd vanwege zijn jarenlange werk voor de Bussumse Biljartvereniging Badhuis, voetbalclub BFC en voorheen voetbalvereniging Bussum.  

Anita Kok-Custers (63)
Anita Kok-Custers krijgt haar Koninklijke onderscheiding vanwege haar jarenlange vrijwillige inzet voor de Stichting Kinderen in Nood

Aafke Mulder-Schuurman (81)
Aafke Mulder-Schuurman werd verrast met een lintje als dank voor haar jarenlang werk voor de Protestantse Gemeente Bussum en het Reumafonds. 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221893&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bussumsnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=140" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221894&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bussumsnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=140" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>