Afbeelding
Foto: Hans Verduin

'Opkikkerdag was de mooiste dag van mijn leven'

Mensen

BUSSUM - Een waar feestje afgelopen zaterdag voor de ernstig zieke Renato (7). De jonge Bussumer werd getrakteerd op een Opkikkerdag, waar ook zusje Zarina (5) met volle teugen van genoot. 

Renato is langdurig ziek en dat heeft veel impact op het dagelijks leven van de jonge Bussumer, maar ook op dat van z'n ouders en zusje. De Opkikkerdag was daarom de perfecte dag om alles even te vergeten en onbezorgd te genieten. 

Het gezelschap begon de dag in de fotostudio, waar een professionele fotograaf een paar mooie foto's maakte. Daarna vertrok de groep naar een groot zwemparadijs om na een hele reeks glijbanen nog eens oog in oog te komen te staan met een brandweerkorps, dat Renato en zusje Zarina omtoverde dot echte brandweer helden. Alsof het nog niet genoeg was bracht het gezelschap nog een bezoekje aan een paleis om een ritje met een koets te nemen, er werd nog geracet en na afloop was er een optreden en een uitgebreid buffet. 

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Twee gewonden bij fietsongeluk in Muiderberg 112 23 uur geleden
Logo
Afbeelding
Opnames Bommetje in haven Op een bodyboard van de schans: in juli is het weer zover! regio gisteren
Logo
Afbeelding
Boerenprotest op parkeerplaats bij gemeentehuis in Bussum Boer Frans Jan ter Beek: ‘Het gevolg zal uitkopen zijn, maar ik ga niet weg!’ Bedrijven 29 jun, 13:30
Afbeelding
Uitgekeken op uw huidige bankstel of fauteuil? Bel Miedema en Zn. Bedrijven 29 jun, 12:12
Afbeelding
BrinkPop in Muiderberg Cultureel 29 jun, 11:30
Logo
Afbeelding
College moet opschieten met Nota van Uitgangspunten Heropenen van Naarder golfbaan duurt CDA veel te lang Politiek 29 jun, 10:10
Afbeelding
ViJoS maakt zich klaar voor Europees Kampioenschap Cultureel 29 jun, 09:55
Afbeelding
Jaarmarkt Keverdijk groot succes foto’s 29 jun, 09:00
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief