Afbeelding
Video

Bussumse vlogger Mitchel Drop maakt single

Mensen

BUSSUM - Een grote dag vandaag voor Bussumer Mitchel Drop: de bekende vlogger presenteert z'n eerste single. Het nummer heeft 'Don't Follow Me' en wordt naast hemzelf gezongen door zangeres Kaylee Smith.

Met het nummer probeert de Bussumse vlogger aandacht te vragen voor pesten. "Het nummer gaat ook over pesten en een jongen die wegloopt van huis", vertelt Drop. "Het wordt voor een groot deel geprojecteerd op mijn eigen jeugd. Ik heb ook te maken gehad met pesten en nu worden er elke dag ook nog heel veel kinderen gepest. Dat moet stoppen. Ik hoop dat het nummer daar wat aan kan bijdragen."

Al 20.000 abonnees
De gemaakt single is een volgend hoogtepunt voor Mitchel Drop. De ster van de Bussumse vlogger is al langer rijzende: elke dag volgen meer dan 20.000 mensen zijn vlogs. "Best veel, want ik doe dit pas anderhalf jaar. Ik denk dat mensen het zo leuk vinden omdat ik gewoon alledaagse dingen doe en zoveel mogelijk mezelf probeer te blijven."

Nu de single klaar is, stort Mitchel zich weer op volgende projecten. Hij hoopt, naast de dagelijkse vlogs, steeds verder zijn grenzen te verleggen. "Er zit nu onder meer een tv-klus aan te komen, maar daar kan ik nog niet veel over zeggen", zo laat hij weten. 

Uit de krant