De kerststolletjes worden bezorgd bij Naarderheem. V.l.n.r.: Nordine Maachi (Naarderheem), Frank Körver (bestuurslid BFC) en  Jostein Ohm (speler BFC 1).
De kerststolletjes worden bezorgd bij Naarderheem. V.l.n.r.: Nordine Maachi (Naarderheem), Frank Körver (bestuurslid BFC) en Jostein Ohm (speler BFC 1). Foto: BFC

Ruim 400 BFC-kerststollen voor zorginstellingen Naarderheem en De Antonius Hof

Mensen

BUSSUM - De zorginstellingen Naarderheem en De Antonius Hof werden deze week door voetbalvereniging BFC verrast met maar liefst vierhonderd mini-kerststollen. 

Door een abrupt einde van de 7x7-voetbalcompetitie konden deze kerststollen op de laatste competitiedag niet meer worden verdeeld. Daarom besloot de voetbalclub uit Bussum de kerststollen aan te bieden aan de twee zorginstellingen. Deze werden uiteraard met dank aanvaard. “De coronamaatregelen hebben zeker ook op zorginstellingen een enorme impact. We willen de bewoners en medewerkers met deze kerststollen een hart onder de riem steken”, aldus Frank Körver, bestuurslid BFC.

Ook in De Antonius Hof zijn ze blij met de geste. V.l.n.r: Leo Verbeek (De Antonius Hof) en Frank Körver (bestuurslid BFC) met zoon Jim.

Uit de krant