Versa Welzijn maakte de muziekclip 'Gooise Meren is Mooi' voor en met inwoners van de gemeente Gooise Meren.
Versa Welzijn maakte de muziekclip 'Gooise Meren is Mooi' voor en met inwoners van de gemeente Gooise Meren. Foto: Versa Welzijn
video

Versa Welzijn maakt muziekvideo over het mooie Gooise Meren

Mensen

GOOISE MEREN - Met gesmeerde keeltjes en een opgepoetste knalgele tuktuk brengt vrijwilligersorganisatie Versa Welzijn een bijzondere ode aan gemeente Gooise Meren. 

Versa Welzijn maakte de muziekclip ‘Gooise Meren is Mooi’ voor en met inwoners van de gemeente Gooise Meren om te laten zien dat ook in coronatijd de mensen contact met elkaar houden, plezier hebben en elkaar helpen. ‘Inwoners, verenigingen, organisaties en ondernemers; samen zorgen we dat we ondanks coronatijd verbonden met elkaar blijven’, zo schrijft Versa Welzijn. 

De knalgele tuktuk van Versa Welzijn reed de afgelopen weken voor de opnames van de muziekclip dwars door Bussum, Muiden, Muiderberg en Naarden. Naast dat de mooiste plekken van de gemeente te zien zijn kregen ook veel bekende inwoners een plekje in de videoclip. Én zelfs burgemeester Han ter Heegde zong zowaar een stukje mee. Wie herkent u? 

Productie: Aleid Borghardt en Jasmijn Utermark. 
Met hulp van vele inwoners (zie aftiteling).

Uit de krant