Afbeelding
Foto: SKBNM

BSO ’t Mouwtje ruimt ook op!

Mensen

BUSSUM - BSO ’t Mouwtje is vrijdag - voorafgaande aan de Landelijke Opschoondag afgelopen zaterdag - al aan het opruimen gegaan. 

De enthousiaste medewerkers hebben ’t Mouwtje aangemeld als ambassadeur van ‘Gooise Meren 100% zwerfvuilvrij’ en zullen regelmatig samen met de kinderen zwerfafval opruimen in het park en de omringende straten. Zij hebben daarvoor van de organisatie Gooise Meren zwerfvuilvrij afvalprikkers gekregen.

Claartje Paulussen, manager van BSO ‘t Mouwtje en zelf ook zwerfvuilambassadeur, zegt over hun keuze: “Wij zijn zwerfvuilambassadeur geworden omdat wij er elke dag hard aan werken om ‘onze kinderen’ klaar te maken voor de toekomst en daar hoort bewust omgaan met het milieu en je omgeving bij. Bovendien is het natuurlijk heerlijk, gezond én gezellig om regelmatig met elkaar naar buiten te gaan.”

Daarnaast hebben de medewerkers nog meer groene ambities: zij starten deze week met een moestuin die ze samen met de kinderen gaan onderhouden en gaan plastic recyclen. Jong geleerd is oud gedaan!

Uit de krant