Afbeelding
Foto: © Bob Awick

Honderden wensen in kerstboom bij Grote Kerk

Mensen

NAARDEN - In de Marktstraat staat voor het derde jaar op rij een wensboom. Het is een initiatief van Stadspromotie met ondersteuning van het Vestinghotel, die de kaartjes en het leuke ladekastje verzorgt.

“Dit jaar waren we er vroeg bij”, vertelt Stadspromotie-woordvoerder Saskia Simons. “En al na het eerste weekend hingen er honderden kaartjes in de boom. Gelukkig kon er voor de lockdown nog opnieuw worden ingeslagen en zijn ook de kleine boompjes naast de stal inmiddels voorzien van talloze mooie wensen. Eigenlijk hebben we een trapje nodig om kaartjes hoger in de boom te kunnen hangen.”

De wensen zijn bijzonder, vrolijk, ontroerend, verrassend, en zeker dit jaar extra hoopvol. “Mensen richten zich op een gezond nieuw jaar en op het onder controle krijgen van het virus. Wat echt leuk is: er worden kaartjes geschreven van heel jong tot heel oud!”

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
336 scholieren op eerste school hockeytoernooi ‘Hockey voor India’ Sport 30 jun, 15:41
Logo
Afbeelding
Drie minderjarige verdachten zitten vast voor verder onderzoek Nettorama na overval gewoon open; ‘geschrokken, maar geen gewonden’ Politie 30 jun, 12:00
Afbeelding
Fotowedstrijd ‘Zomergevoel in Gooise Meren’ Algemeen 30 jun, 10:35
Afbeelding
De wolf op bezoek Column GNR 30 jun, 09:08
Afbeelding
Open dag Vogelhospitaal Naarden Natuur en Milieu 30 jun, 08:02
Logo
Afbeelding
Drie GDP-moties bij behandeling Jaarstukken 2021 Jelmer Kruijt kan bijna juichen; na drie jaar krijgt vlag-motie eindelijk steun Politiek 30 jun, 08:00
Afbeelding
Overval op Nettorama Bussum Politie 29 jun, 20:04
Afbeelding
Twee gewonden bij fietsongeluk in Muiderberg 112 29 jun, 19:06
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief