De feestelijke openingsuitzending van GoodLIFE Radio, opgericht door Lars Schotanus uit Naarden.
De feestelijke openingsuitzending van GoodLIFE Radio, opgericht door Lars Schotanus uit Naarden. Foto: Paul Ridderhof

Naarder begint nieuwe lifestylezender ‘GoodLIFE Radio’

Mensen

NAARDEN – Lars Schotanus uit Naarden is begonnen met het nieuwe internetradiostation ‘GoodLIFE Radio’. Tijdens een feestelijke openingsuitzending werd onder meer de naam van het lifestylestation bekend gemaakt en werden de programmamakers voorgesteld.

GoodLIFE Radio biedt luisteraars dagelijks inspiratie aan om het leven beter en completer te maken. Het station brengt 24/7 lekkere muziek, updates, reportages en verschillende themaprogramma’s. Thema’s die op de nieuwe lifestylezender een centrale rol krijgen zijn onder andere gezondheid, koken, wonen, persoonlijke ontwikkeling, hobby, muziek, entertainment, showbizz en reizen. Maar ook liefde, relaties en seks.

Het station speelt hiermee volledig in op de huidige coronapandemie, waarin mensen meer tijd thuis doorbrengen en worden beperkt in hun uitgaans- en reismogelijkheden.

Positieve toon

“Ondanks alle negatieve berichtgeving en beperkingen in de huidige coronatijd, willen wij met GoodLIFE Radio juist ook een positieve toon zetten΅, vertelt Lars Schotanus. “Mensen werken meer thuis, besteden meer tijd met hun gezin, nemen de tijd om uitgebreider te koken, kiezen een lekkerder wijntje en… luisteren meer radio en podcasts. Daar spelen we volledig op in met dit nieuwe station en brengen de entertainment gewoon bij iedereen thuis”. GoodLIFE Radio is voor Lars inmiddels het vijfde radiostation dat hij vanuit zijn bedrijf YPCA, De Radiofabriek lanceert. Het bedrijf begon als één van de eerste met online radio in Nederland. 

Programma’s

Bij GoodLIFE Radio is wekelijks Martine Hauwert te horen met het nieuwe lifestyle magazine programma ‘Lekker Leven’ en daarnaast komt Fabienne de Vries op GoodLIFE Radio terug met een radiovariant van het razend populaire TMF TV programma ‘Toute Fabienne’. Radio dj Patricia van Liemt gaat met uiteenlopende gasten in gesprek over seks en gender in programma ‘Let’s Talk About Sex(e)’, verhuist Max Moszkowicz met zijn programma ‘Vechten met Moszkowicz’ van New Business Radio naar GoodLIFE Radio en begint radio- en televisiepresentatrice Mari Carmen Oudendijk met een gloednieuw programma over wijnen. 

Naast bekende namen uit de media- en lifestylewereld is er op het station ook volop ruimte voor nieuw presentatietalent. Zo begint Marc van Hal met het nieuwe maandelijkse programma ‘Doing Good’ over persoonlijke ontwikkeling.

Het station is te beluisteren via www.goodliferadio.nl en diverse bekende onlineradio platformen. 

Uit de krant