'Ik vind het super lief van haar'

GoFundMe-doneeractie voor aangepaste auto voor Eva Feenstra (31) uit Bussum

30 sep 2020, 11:00 · leestijd 1 minuut Mensen
Eva en Richelle zijn al een kwart eeuw hartsvriendinnen.
Eva en Richelle zijn al een kwart eeuw hartsvriendinnen. Foto: Privécollectie

Eva Feenstra (31) uit Bussum weet niet wat haar overkomt nu haar hartsvriendin Richelle Overhand (32) uit Amersfoort een doneeractie is gestart, zodat zij de eigen bijdrage van 8.000 euro, die zij naast de UWV-regeling nodig heeft voor een andere, aangepaste auto, kan betalen. Ze is helemaal overdonderd. “Ik vind het super lief van haar. Ze wilde graag iets voor mij terug doen, omdat ik haar vorig jaar - toen zij ziek was (borstkanker) - veel heb geholpen”, zegt Feenstra bescheiden.

De Bussumse is geboren met een lichamelijke beperking, waardoor zij haar onderarmen en benen mist. Ondanks haar beperkingen is de alleenstaande moeder van de 3-jarige Imayra een hardwerkende vrouw, laat Overhand weten. Feenstra, die vier dagen per week bij de gemeente Hilversum werkt, studeert momenteel één dag in de week in Amsterdam. Ze volgt ..

Zo blijf je betrokken. Afbeelding


Nog geen abonnee? Meld je nu aan en krijg toegang tot al het nieuws, alle extra achtergrondverhalen, het Zaterdagportret, de uittips, ons archief en de interessante artikelen uit de regio. Voor slechts € 1,14 per week.