Afbeelding

60 jaar huwelijksgeluk voor Corrie en Dolf Pel

Mensen

NAARDEN - Corrie en Dolf Pel uit Naarden zijn op 17 augustus 1960 in het huwelijksbootje gestapt en na zestig jaar huwelijk nog altijd verliefd op elkaar. 

Afgelopen maandag was het feest! Hun kinderen regelden een 1,5 meter stoepfeestje en gaven hen een vakantievoucher voor een bezoek aan hun schoondochter en zoon op Bonaire.

Artikel gaat verder onder de foto.

De twee leerden elkaar kennen in een snackbar in Hilversum. Dolf (nu 81) woonde in Hilversum en Corrie (nu 79) in Naarden. ‘Zal ik je naar huis brengen?’, vroeg Dolf. Ze waren direct heel close met elkaar, alhoewel hun verkeringstijd anderhalf jaar werd onderbroken door een dienstplicht van Dolf op Aruba. Maar de liefde bleef en al snel kwamen de kinderen.

Artikel gaat verder onder de foto.

Beiden zijn erg handig, dat hebben ze goed kunnen gebruiken tijdens hun werkzame leven. Corrie als coupeuse en Dolf als isolatieplaatwerker. Vijf zoons kregen ze samen en nu zijn ze trotse grootouders van twaalf kleinkinderen.  Ook met hun vijf schoondochters zijn ze in hun nopjes.
Corrie en Dolf houden van vrolijkheid, Spanje en gezelligheid. Veel vrienden van de kinderen zijn ook goede kennissen van het koppel. Nog steeds zijn ze actief. Dolf als fietsenmaker op de Keverdijk en Corrie zit nog vaak achter de naaimachine voor hun kinderen. Samen zijn ze nog vaak te vinden in hun bootje op de vestinggracht en daarnaast zijn ze grote fan van rugbyclub ‘t Gooi waar meerdere zoons rugbyen.

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Tuinconcert G.A. Heinze aan Googweg 8 Cultureel 1 jul, 14:12
Logo
Afbeelding
Na zomer verder met De Vinkenbaan als De Meerstroom Oranje Nassauschool sluit de komende weken goed af Algemeen 1 jul, 14:05
Afbeelding
‘De schilders van de Vechtstreek’, uitgebreid overzicht van kunstwerken Algemeen 1 jul, 09:52
Logo
Afbeelding
D66 Gooise Meren is laaiend enthousiast over het plan Jongeren willen graag hangplek op skateveldje naast sportvelden Algemeen 1 jul, 09:00
Afbeelding
Lees gratis BussumsNieuws Extra ter ere van de Dag van de Huis-aan-huiskrant Algemeen 1 jul, 08:00
Afbeelding
Belevenissendag voor scholieren Vitusmavo foto’s 30 jun, 16:19
Afbeelding
336 scholieren op eerste school hockeytoernooi ‘Hockey voor India’ Sport 30 jun, 15:41
Logo
Afbeelding
Drie minderjarige verdachten zitten vast voor verder onderzoek Nettorama na overval gewoon open; ‘geschrokken, maar geen gewonden’ Politie 30 jun, 12:00
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief