Foto: Bob Awick

'Positieve opsteker voor de wijk is hard nodig'

  Mensen

 NAARDEN Alweer 22 jaar woont Saïd Almakroudi in de wijk Vierhoven in Naarden. Heerlijk vindt hij het er, want hij kent er iedereen. Hij groeide namelijk om de hoek op de Keverdijk op en kent Jan en alleman. Geen wonder dat de betrokken Saïd het voorzitterschap van het wijkplatform KTV (Keverdijk, Thijssepark, Vierhoven) op zich heeft genomen. Hij is een man met een missie.

Als Saïd over straat loopt dan kennen de mensen hem. Hij is makkelijk in het leggen van contacten en mag nu voorzichtig de eerste vruchten plukken van de initiatieven die onder zijn voorzitterschap tot stand zijn gekomen. Twee jaar is hij bezig en recent herkozen voor een termijn van nog eens drie jaar. "Het begon met opruimen en opbouwen. Ik kan zeggen dat we er nu goed voorstaan. Zo hebben we hele betrokken bestuursleden en diverse werkgroepen waarmee we hopen het verschil te kunnen maken voor de wijk."

Impuls
Er zijn zoals gezegd verschillende werkgroepen ingesteld. Noodzakelijk, want volgens de voorzitter is er nog heel wat werk aan de winkel."Een positieve impuls voor de wijk is hard nodig. Het centrum van de Keverdijk ziet er verloederd uit, we wachten al zo lang op nieuwbouw. Mijn boodschap aan de politiek is dan ook: schiet op, want een positieve opsteker is hard nodig. Het duurt allemaal erg lang."

Lees verder in de digitale editie


Meer berichten