[Advertentie] Hout online bestellen? Het is nog nooit zo makkelijk geweest!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221893&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bussumsnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=140" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Advertentie

Hout online bestellen? Het is nog nooit zo makkelijk geweest!

  Ingezonden

REGIO - Verbouwen in- of buitenshuis? Ja, daar is hout voor nodig. Maar waar krijg ik dat hout nu vandaan? Tegenwoordig is dat geen vraag meer. U bestelt uw hout namelijk gemakkelijk online op DeHoutgroothandel.nl. U hoeft zich geen zorgen meer te maken om vervoer en prijs. DeHoutgroothandel heeft namelijk een mega assortiment in diverse soorten en kwaliteiten hout.

Plaatmateriaal
Qua plaatmateriaal is de online groothandel een van de grootste aanbieders op het internet. Op de webshop vindt u diverse soorten plaatmateriaal in talloze afmetingen en diktes. Zo is alleen de plaatsoort Berken multiplex platen al verdeeld in 3 kwaliteitscategorieën! In de webshop kunt u gemakkelijk een keuze maken in soort en afmeting. Naast multiplex is ook kwalitatief Betonplex plaatmateriaal volop beschikbaar bij DeHoutgroothandel. Bij elke soort vindt u een beschrijving terug die u haarfijn alle informatie uitlegt die u beslist moet weten.

Constructiehout
Het meest populaire constructiehout in Nederland is toch wel het C24 vurenhout. Dat DeHoutgroothandel zich specialiseert in het constructiehout is niet onopgemerkt gebleven. De groothandel staat namelijk op pagina 1 van Google met de houtsoort. U hoeft de term 'vurenhout' maar in te vullen en u komt de groothandel direct tegen. Balken zijn tot wel 8 meter leverbaar! Al is het wel verstandig om dit eerst even na te vragen. Balken van dit kaliber zijn namelijk niet altijd leverbaar. Naast balken zijn natuurlijk ook latten en regels leverbaar. Het meeste vurenhout is C24 gecertificeerd.

Verduurzaamd hout
Tuinhout biedt DeHoutgroothandel alleen in de best verduurzaamde kwaliteit aan. 'Hout dat buiten wordt gebruikt, moet goed verduurzaamd zijn'. DeHoutgroothandel biedt tuinhout in allerlei soorten en maten aan. Zo kunt u kiezen uit kant en klare schuttingen, Schutting per meter, balkhout, latten en nog veel meer geïmpregneerd hout van topkwaliteit! Voor het gehele assortiment bekijkt u de webshop online.

Bestellen en bezorgen bij DeHoutgroothandel
Bestellen gaat ontzettend makkelijk online. U bladert de webshop door en u kiest uw gewenste product met daarbij passende lengtes. Deze lengtes plaatst u in uw winkelwagentje die vervolgens automatisch de totaalprijs van het hout berekend.

Bij het afrekenen vult u uw gegevens in en plaatst u uw bestelling

Het hout wordt met de vrachtauto of bestelwagen geleverd. Bij kleine bestellingen worden de bakwagens op pad gestuurd. Voor bestellingen met grotere afname worden vrachtauto's in gezet. Zodra u besteld heeft gaat de deurbel al snel. De online groothandel levert namelijk al binnen 2 a 3 werkdagen!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221893&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bussumsnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=140" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221894&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bussumsnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=140" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>