Afbeelding
Foto: Bob Awick

Nieuwe jassen voor Shantykoor Het Ruime Sop

Cultureel

BUSSUM De mannen van Shantykoor Het Ruime Sop hebben nieuwe jassen gekregen van hun sponsors. Dat moest afgelopen week gevierd worden. Volgens voorzitter Wallerand le Grand waren de oude jassen ook echt aan vervanging toe.

Het was niet de eerste keer dat ze de jassen aanhadden; tijdens een optreden vorige maand in Wijk bij Duurstede was de primeur, maar tot een officieel moment met de sponsors was het nog niet gekomen. Le Grand vertelt dat ze half december ook een optreden hebben voor de medewerkers van de gemeente: "Een openingsfeestje voor het personeel van het verbouwde gemeentehuis."

Deining in Bussum
Ook tijdens de tweede editie van Deining in Bussum zullen de mannen in de nieuwe jassen te zien zijn. Zoals het er nu naar uitziet vindt die half juni volgend jaar plaats. Vorig jaar was de eerste editie, georganiseerd door Het Ruime Sop ter ere van hun tienjarig bestaan.

"Dit keer organiseert de Gooische Muziekschool het evenement. Het is veel werk en we durfden zo'n krachtige klus niet twee keer achter elkaar aan."

Uit de krant