Een schilderij van Yvon Strüber die ook exposeert tijdens het pinksterweekend.
Een schilderij van Yvon Strüber die ook exposeert tijdens het pinksterweekend. Foto: Riet Blüm

Kunstig Beeld in Muiden tijdens pinksterweekend: kunstliefhebbers kunnen struinen langs exposities

Cultureel

MUIDEN - Kunstliefhebbers in Gooise Meren en omstreken opgelet. Als de vlag uithangt van Kunstig Beeld dan is er een expositie van kunstig werk in verschillende disciplines tijdens het pinksterweekend. De zomer door zal de vlag regelmatig uithangen, meldt kunstenares Riet Blüm uit Muiden, die de expositie organiseert.

“Iedereen is van harte welkom tijdens het aanstaande pinksterweekend op de Pr. Irenestraat 3 in Muiden. Dit jaar, 2023, gaan we voor het eerst officieel open na vele jaren de Theetuin van Weesp en in vele andere organisaties op locaties exposities georganiseerd te hebben.”

Deze twee dagen staat Yvon Strüber met haar schilderijen en komt Blüm van Kunstig Beeldhouwen met nieuwe beelden van steen en brons. De entree is gratis. 

Kinder kunstig

Er is ook aan de kleintjes gedacht. Voor alle kinderen en iedereen die nog graag even kind wil zijn is er op 29 mei tweede pinksterdag van 12.00 uur tot 16.00 uur een workshop hangertjes maken van steen. Ook dit vindt plaats op de Prinses Irenestraat 3 in Muiden. De kosten zijn dan 3 euro per persoon.  ”Neem je broer, zus, vrienden, pa, ma, pa en oma mee. Iedereen Is welkom! De workshop wordt georganiseerd door twee jonge kunstenaars Pam en Mauk”, besluit Blüm enthousiast.

Kunstig Beeld is een galerie-achtige expositie ruimte waar veel kunstenaars aan kunnen deelnemen tegen een laag tarief. Heb je leuke ideeën en wil jezelf een keer een Expositie organiseren? Neem dan contact op met Riet Blüm van Kunstig Beeldhouwen via info@rietblum.nl.
“We gaan dan bespreken wat er mogelijk is. Ook voor mensen die nog nooit meegedaan hebben aan een Expositie kunnen contact opnemen.”
Meer informatie is te vinden op www.kunstigbeeldhouden.nl 

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant