Burgemeestersdochter en theatermaakster Astrid Cattel.
Burgemeestersdochter en theatermaakster Astrid Cattel. Foto: Astrid Cattel Producties

Bevlogen theatermaakster Astrid Cattel met ‘Echt’ in Podium deMess in Naarden

Cultureel

NAARDEN - De Gooise theatermaakster Astrid Cattel, die momenteel in Huizen bivakkeert maar binnenkort weer terug verhuisd naar Laren, staat zaterdag 18 februari op de planken van Podium deMess aan het Adr. Dortsmanplein. Een kaartje voor het programma ‘ECHT, iets is mooi als het echt is’ - inclusief een pauzedrankje - kost slechts 18,75 euro.

Wat brengt Cattel? Sprankelend cabaret met emotie, zelfspot en herkenning van situaties uit het dagelijks leven. Gesproken tekst afgewisseld met eigen muzieknummers onder begeleiding van piano. Cattels coach is niemand minder dan Karin Bloemen.

Spotlights

De actrice - een burgemeestersdochter - acteerde als de vaste stand-in van Irene Moors bij het RTL4 tv-programma De TV Kantine. Twee theaterseizoenen bracht zij - zingend - samen met Maurice Hermans (de zoon van Toon Hermans, red.) een hommage aan deze Nederlandse grootheid. Cattel runde jarenlang een regionale theaterschool in Laren, maar verkocht deze omdat ze zelf in de spotlights wilde staan. 

Met gesproken tekst, eigen muziek en zang verbindt Cattel haar wereld met die van het publiek. Zij neemt de bezoekers tijdens haar voorstelling mee in situaties uit het leven die wij vrijwel allemaal tegenkomen. Bij het loslaten door verlies deelt zij haar echte emotie en puurheid. Bij het loslaten tijdens het uitvliegen van haar pubers en gedurende het trachten los te laten van de dagelijkse hectiek toont zij zelfspot. Met een sprankelende knipoog naar cabaret. Klik hier voor een ticket.

Uit de krant