Afbeelding
Foto: Filmhuis Bussum/Michael Wharley

Film ‘Emily’ met ontbijt in Filmhuis Bussum

Cultureel

BUSSUM - Anglofielen en cinefielen kunnen zondag 20 november dé ideale ochtend beleven in Filmhuis Bussum. Om 9.15 uur wordt een heerlijk ontbijt geserveerd in hun gezellige café, voorafgaand aan de voorpremière van het kostuumdrama ‘Emily’, die om 10.00 uur begint. 

De film ‘Emily’ is geïnspireerd op het mysterieuze en opstandige leven van Emily Brontë (’Wuthering Heights’), met een overtuigende Emma Mackey (‘Sex Education’) in de hoofdrol. Heel veel ‘Engelser’ kan het niet worden! 

Kaarten zijn tot en met vrijdag 18 november te koop aan de kassa of via de website van Filmhuis Bussum. De toegangsprijs voor ontbijt en film bedraagt 21,50 euro. Voor Vrienden en CJP-houders is de prijs 20,50 euro en Cinevillers betalen alleen 11,50 euro voor het ontbijt. 

In Filmhuis Bussum worden iedere dag van de week verschillende films vertoond. De films die een artistieke en/of culturele waarde hebben komen vaak in het commerciële circuit te weinig aan bod. Kijk op www.filmhuisbussum.nl  voor het complete overzicht.  

Uit de krant