Afbeelding
Foto: PR

Muziek- en cabaretevenement ‘Cultuur binnen de Wallen’

Cultureel

NAARDEN/BUSSUM - Soroptimistclub Bussum e.o. herhaalt op zondag 2 oktober haar succesvolle evenement ‘Cultuur binnen de Wallen’. De opbrengst van deze bijzondere muziek- en cabarettour gaat naar het goede doel Join Us. 

Deelnemers lopen tussen 14.00 tot 17.00 uur door de vesting en bezoeken in totaal drie voorstellingen op prachtige locaties: Podium deMess, het oude stadhuis en één van de drie historische huiskamers in de vesting.

Op iedere locatie wacht een bijzonder muziek- en/of cabaretoptreden. De route en de artiesten blijven tot op het laatst geheim. Te zien en horen zijn onder anderen Marcel Luntungan, De Rode Horde, Jans Budding, Johan Hoogeboom, Anne van Rijn en Inge Louisa. De opbrengst is voor Join Us. Deze organisatie ondersteunt eenzame jongeren in Gooise Meren door hen sociaal sterker te maken. Aansluitend kun je op eigen kosten borrelen bij Podium deMess. Kaarten à 35 euro zijn te bestellen via www.demess.nl. 

Soroptimisten werken wereldwijd samen in lokale, landelijke en internationale activiteiten om een betere positie voor met name vrouwen en kinderen te realiseren. Soroptimistclub Bussum e.o. is onderdeel van dit wereldwijde netwerk van maatschappelijk betrokken werkende vrouwen: circa 93.000 leden in 125 landen. Dit doen ze door het werven van fondsen voor steeds wisselende goede doelen. Club Bussum bestaat uit 43 werkende vrouwen uit het Gooi die hieraan graag een bijdrage leveren. Info: www.soroptimist.nl.

Afbeelding

Uit de krant

Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief