bussum cultureel,
bussum cultureel, Foto: © Bob Awick
foto’s/video

Winderig en bij momenten zeer nat Bussum Cultureel

Cultureel

BUSSUM - Paraplu in, paraplu uit; af en een flinke hoosbui en een portie wind. Dat is een beetje het beeld vandaag op Bussum Cultureel. Desalniettemin lieten de deelnemers én de bezoekers zich niet uit het veld slaan.

Gisteravond startte het culturele evenement. De openluchtfilm ging vanwege de weersvoorspellingen niet door. Althans niet in de tuin van de Tindalvilla. Gelukkig werd de deur van de Wilhelminakerk opengezet en was het volle bak. Voor de jongeren was er op het Wilhelminplantsoen een avondvullend programma. Ze konden bijvoorbeeld gekke foto’s en muziek maken, graffiti spuiten, sportief bezig zijn en letterlijk uit de kast komen. 

(Tekst loopt verder onder de video)


De culturele markt is nu nagenoeg ten einde, maar bij Goesting in de Kapelstraat gaat het feestje nog lekker door. Morgen kunnen kunstliefhebbers hun hart ophalen bij Fier in Bussum. Daar vindt de Artfair plaats! Helaas is De Langste Eettafel eerder deze week geannuleerd. “Een pittige beslissing”, laat de organisatie weten, “want iedere weer-app voorspelt iets anders. Het wordt herfstig weer. Maar hoe nat? Hoe koud? Hoeveel wind? De voorspellingen gaan alle kanten op. De Langste Eettafel moet een onvergetelijke ervaring voor jullie zijn. En een diner in kou, regen en wind past niet in dat plaatje vinden wij.” Het besluit is genomen met de zes deelnemende restaurants.

Er is al wel een nieuwe datum geprikt: 4 juni 2023. “We hopen op jullie begrip en natuurlijk hopen we vooral dat jullie er dan bij zullen zijn. Jouw reservering blijft gewoon staan als je dat wilt. In het voorjaar hoor je dan weer van ons. Je kunt er ook voor kiezen om te annuleren. Houd dan alleen rekening met de kosten van 5 euro per persoon aan administratie- en organisatiekosten. Stuur als je wilt annuleren een mail naar mail@bussumcultureel.nl met jouw reserveringsnummer. Het bedrag wordt dan teruggestort op het bij ons bekende rekeningnummer”, staat in een brief aan de deelnemers.

bussum cultureel,
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Bussum  cultureel

Uit de krant

Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief