Afbeelding
Foto: PR
foto’s

Zonovergoten opening van Galerie Muiden

Cultureel

MUIDEN - Kunstenaar Kees Blom heeft zaterdag de opening verricht van de nieuwe en enige galerie van Muiden. Hiermee is het historisch centrum een culturele aanwinst rijker. 

Het doel van Galerie Muiden is een podium te bieden aan de kunst en de kunstenaar. Met wisselende en doorlopende exposities zal er altijd wat te zien zijn. Schilderijen, sculpturen, glas en fotografie; allerlei disciplines komen aan bod. Kunstenaars die een expositie willen organiseren kunnen bij Galerie Muiden terecht.

Kees Blom heeft zijn sporen verdiend met zijn realistische schilderkunst. Zijn werk is in binnen- en buitenland te vinden. De schilder deelt zijn kennis met plezier en hij heeft daarvoor een eigen academie opgericht. Met de openingsexpositie Kees & de Klas wordt het werk van een twintigtal deelnemers getoond. De minutieus geschilderde onderwerpen variëren van portret en dieren tot landschap en stilleven. De expositie loopt nog tot en met 23 juli. 

Galerie Muiden is gevestigd aan de Zeestraat 40A en geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Meer informatie: galeriemuiden.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant