Afbeelding
Foto: PR

Pyjama-ontbijt en ‘Maya en het Gouden Ei’ in Filmhuis Bussum

Cultureel

BUSSUM - Kinderen kunnen midden in de meivakantie, op vrijdag 29 april, ’s ochtends in hun slaapoutfit naar Filmhuis Bussum komen om er te ontbijten met pannenkoeken en daarna naar de film ‘Maya en het Gouden Ei’ te gaan. 

Ouders, verzorgers, opa’s en oma’s (of alle anderen die meekomen) zijn natuurlijk van harte welkom. Het ontbijt wordt om 9.00 uur geserveerd, de film begint om 9.30 uur. Kaarten, ook voor begeleiders, kosten 10 euro en zijn te koop via de website of aan de kassa van Filmhuis Bussum.

In de film ‘Maya en het Gouden Ei’ gaat Maya met Willy op avontuur om de koningin te bewijzen dat ze - ondanks dat ze met zijn tweeën in de bijenkorf soms chaos veroorzaken - best wel samen te vertrouwen zijn. Onderweg krijgen ze een gouden boon toevertrouwd, waarin een schattig prinsesje blijkt te zitten. Maya en Willy zetten alles op alles om dit lieve wezentje te beschermen.

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Seizoen BIJ ANDREAS Naarden bekend Cultureel 25 jun, 15:19
Afbeelding
Zomer bij Bibliotheek Gooi en meer Algemeen 25 jun, 11:17
Logo
Afbeelding
Peter Heerschop | Zaterdagportret ‘Als je logisch nadenkt, dan kom je heel ver’ Mensen 25 jun, 08:00
Afbeelding
Zomermarkt in De Palmpit Algemeen 24 jun, 15:36
Logo
Afbeelding
'Ik wil laten zien dat volwassenen ook goede dingen doen' Naardense start inzamelingsactie voor school in Bucha Mensen 24 jun, 14:00
Afbeelding
Scoutingverenigingen kunnen (en konden) subsidie krijgen Algemeen 24 jun, 13:00
Afbeelding
Brandweer Nederland roept iedereen op om rookmelders in huis op te hangen Algemeen 24 jun, 11:22
Logo
Afbeelding
'We zoeken een andere partij' Nieuwe eigenaren NH Hotel ook verbaasd; Tesla oplaadstation Naarden wordt opgeheven Buurt / wijk 24 jun, 10:00
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief