PR
PR

Pianotalenten op Naarden International Piano Festival

Cultureel

NAARDEN - De pianotalenten die centraal staan tijdens Naarden International Piano Festival (NIPF) 2022 zijn bekend.

Artistiek directeur en pianist Nino Gvetadze heeft uit alle aanmeldingen de zes getalenteerde pianostudenten uitgekozen die tijdens NIPF 2022 centraal zullen staan: Pablo Suaste, Ruben Plazier, Zhora Sargsyan, Carter Muller, Aslan Chikovani en Víctor Naranjo. NIPF wilt hiermee de pianostudenten op de weg naar pianotalenten helpen.

NIPF 2022 is een festival die plaatsvindt van 28 april tot en met 1 mei. Zes studenten krijgen daar de kans om hun netwerk uit te breiden, workshops te volgen en podiumervaring op te doen én er wordt door alle studenten een recital in elkaar gezet, met een zelfgemaakt programma.

Praktische informatie
De recitals die de talentvolle pianostudenten zelf in elkaar moeten zetten vinden plaats op zaterdag 30 april in BIJ ANDREAS. De twee meesterpianisten Imogen Cooper en Alexander Gavrylyuk zullen te gast zijn bij NIPF 2022. De opening van het festival wordt door Nino Gvetadze in de Grote Kerk in Naarden-Vesting gedaan op donderdagavond 28 april.

De kaartverkoop voor deze concerten is al van start, geïnteresseerden kunnen de kaarten via de website van NIPF verkrijgen.

Uit de krant