'De Veroordeling'.
'De Veroordeling'. Foto: Filmhuis Bussum

Nieuwe films op online Picl-filmzaal

Cultureel

BUSSUM - Er zijn nieuwe films toegevoegd aan het assortiment van online filmzaal Picl. 

Ondanks de coronamaatregelen zit het (online) Filmhuis in Bussum niet stil. Er worden drie nieuwe titels aan het assortiment toegevoegd. 

Te beginnen met ‘Dear Comrades’: een prachtige zwart-witfilm over een wrede geschiedenis die in de doofpot verdween. Niet voor niets de Oscar-inzending voor Rusland. Dan ‘De Veroordeling’: deze verfilming van het boek ‘De Deventer Moordzaak’ van journalist Bas Haan werpt een nieuw licht op een geruchtmakende moordzaak en het mediacircus daaromheen. En last but not least ‘The Voice of Love‘. Deze film dompelt de kijker onder in de legendarische muziek en het inspirerende leven van Céline Dion.

Sneak preview

Voor het geval je als kijker niet kunt wachten is er ook een optie om de voorvertoning te zien. Elke dinsdag op kun je bij Picl je honger stillen. Alleen op deze dag van de week kan men van de voorpremière genieten van een film die binnenkort in het (online) filmtheater wordt vertoond. De filmtitel wordt vooraf niet bekend gemaakt. Zo blijft het een verrassing tot de film gestart is. 

Online kaarten kopen kan via www.filmhuisbussum.nl

Uit de krant