Afbeelding
Foto: PR

Gezocht: gastgezinnen voor beloftevol pianotalent

Cultureel

NAARDEN - Het Naarden International Piano Festival (NIPF) vindt van 28 april tot en met 1 mei 2022 plaats in BIJ ANDREAS en de Grote Kerk Naarden. Hiervoor is de organisatie - BIJ ANDREAS - op zoek naar gastgezinnen in Naarden-Vesting, die een student tijdens het festival willen opvangen. 

Tijdens het NIPF staat zoals altijd beloftevol pianotalent centraal. Zes getalenteerde jonge pianisten krijgen tijdens het festival de kans om podiumervaring op te doen tijdens een solorecital. Daarnaast wordt hen workshops en begeleiding door masterpianisten aangeboden. Hiermee is het NIPF een zeer leerzame ervaring voor de meesterpianisten van de toekomst.

“Voor deze vier dagen zijn we nog naarstig op zoek naar gastgezinnen voor de jonge pianisten. Woont u in Naarden-Vesting en wilt u tijdens het festival één van onze studenten in huis nemen of kent u iemand die wellicht geïnteresseerd is? U steunt hiermee het pianotalent van de toekomst!”, laat de organisatie weten. Geen piano in huis? Geen probleem, ook dan kunt u meedoen. Neem voor meer informatie contact op met Lineke Lever: lineke@bijandreas.nl.

Uit de krant