Afbeelding
Foto: Filmhuis Bussum

IFFR: Best of 2020 bij Picl in Filmhuis Bussum

Cultureel

BUSSUM - Op zoek naar de beste nieuwe arthousefilms om de avonduren mee te vullen, nu we niet meer naar buiten kunnen? In de online filmzaal Picl van Filmhuis Bussum staat een geweldig nieuw aanbod.

Het Internationaal Film Festival Rotterdam (IFFR) bestaat vijftig jaar. Waar normaal gesproken de stad bruist van filmmakers van over de hele wereld, vindt het festival dit jaar online plaats. Van 1 tot 7 februari komen de veelbelovende parels die komend jaar te bewonderen zijn in de filmtheaters op het witte doek.

(Tekst loopt verder onder de foto)


Foto: Filmhuis Bussum

“Ter ere van het jubileum zetten wij van 28 januari tot en met 17 februari nog even de niet-te-missen filmische hoogtepunten, prijswinnaars en publieksfavorieten voor de mensen op een rij die vorig jaar in première gingen op het IFFR. Klaar? Inhalen maar!”, laat directeur Janine Beulink weten. Met onder andere: ‘Ema’, ‘Matthias et Maxime’, ‘Les Misérables’ en ‘Adam’. Kijk hier voor het hele aanbod. Tijdens het IFFR: Best of 2020 programma gaat het Franse ‘Deux’ online in première. ‘Deux’ is een teder drama over twee gepensioneerde buurvrouwen en hun geheime liefde.
Online kaarten kopen: www.filmhuisbussum.nl

Uit de krant