Afbeelding
Foto: ViJoS

ViJoS zorgt voor sfeer en warmte met digitaal Winterconcert

Cultureel

BUSSUM - Ook in ‘coronatijd’ zou iedereen moeten kunnen genieten van muziek en de kerstsfeer en daarom zorgt Show- & Marchingband ViJoS uit Bussum op zaterdag 19 december om 20.00 uur voor een digitale én live-versie van hun Winterconcert. 

Naast dat het gewoon erg fijn is om weer een mooi concert te geven, wil ViJoS ook de trouwe fans het concert in kerstsfeer niet onthouden. “Het Winterconcert van ViJoS is traditiegetrouw een sfeervol concert met mooie winterse stukken en kerstliederen waarbij het kerstgevoel direct overslaat op de bezoekers. Een mooie manier om toch samen te zijn en te genieten van muziek en de kerstgedachte”, vertelt ViJoS-woordvoerder Elise Meeuwissen.

Professioneel
ViJoS organiseert het digitale liveconcert in samenwerking met een professioneel mediabedrijf. “Het is niet ‘gewoon’ een livestream”, benadrukt Meeuwissen. Er wordt gebruik gemaakt van meerdere camerastanden, goede audio en de mogelijkheid om interactie te hebben met het publiek. “Het zal ervoor zorgen dat het voor de kijkers voelt alsof zij er écht bij zijn, net als alle voorgaande jaren in de kerk waar ViJoS het concert normaal gesproken organiseert.”

Het concert wordt live uitgezonden vanuit Theater Concordia, waar ViJoS - binnen de coronamaatregelen voor muziekverenigingen - het concert veilig kan organiseren. Via de website www.vijos.nl/winterconcert kan iedereen zich nu alvast aanmelden voor het concert.

Bourgondisch
ViJoS biedt ook de mogelijkheid om nóg meer te genieten van het kerstgevoel en het concert. Door middel van een speciaal gemaakt Bourgondisch borrelpakket van Scharrelslagerij Michel Welling - met ambachtelijke kaas, worstjes en andere borrelhapjes - is de ultieme beleving compleet. De pakketjes worden gebracht door de leden zelf (binnen ‘t Gooi) en kunnen besteld worden via de site van de muziekvereniging. Verzenden of zelf ophalen is ook mogelijk.

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Tim Kliphuis & Rosenbergs in Tindalvilla in Bussum Cultureel 20 mei, 09:00
Afbeelding
Treinverkeer tussen Utrecht Centraal en Bussum-Zuid ligt plat Algemeen 19 mei, 17:12
Afbeelding
Bussumse Wereld BBQ komt eraan Buurt / wijk 19 mei, 16:30
Afbeelding
De Wilhelminakerk wil een plek zijn voor het hele dorp Benefietconcert voor Wilhelminakerk Algemeen 19 mei, 16:20
Afbeelding
Officier van justitie: 'Eerst straf, dan behandeling' Bussumer die handelde in harddrugs wordt niet geschorst uit voorarrest Politie 19 mei, 15:00
Afbeelding
Midden-Nederland kampt met politietekort, ook Huizer burgemeester heeft zorgen Politie 19 mei, 10:01
Afbeelding
Betsasel: 'Het was aangrijpend en overweldigend' Onderscheidingen uitgereikt aan nabestaanden redders familie Veffer Cultureel 19 mei, 09:00
Afbeelding
Wethouder Boudewijnse opent nieuwe inspiratiekas bij de Groene Ruijter ‘Mooie mix natuurverrijking en werkgelegenheid’ Natuur en Milieu 18 mei, 15:00
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief