Afbeelding
Foto: Podium deMess

Podium deMess pakt ook de draad weer op en gaat knallen

Cultureel

NAARDEN - Podium deMess is vanaf vandaag weer open. “Het kabinet heeft gesproken en dus kan de rode loper weer worden uitgerold voor jullie, trouw publiek van Podium deMess”, laat de organisatie weten.

“Gelukkig heeft de sluiting maar twee weken geduurd en gaan we nu weer zorgen voor onmisbare lichtpuntjes in de vorm van theater, klassieke muziek en kinderpret.”

Zo heeft het theater voor morgen (20 november) Debby Petter met een dubbele voorstelling - De Liefde Voorbij - voorbij weten te strikken, net als cabaretière Madelijne Kool (21 november) die het publiek met haar humor zal redden. Het Trio Rusalka komt zondagochtend 22 november met een ontroerend programma.

Cadeaubon

Op de website van deMess staat het aangepaste programma. “Er is behoorlijk geschoven de laatste weken dus kijk even naar de meest actuele versie. Helaas heeft ook de kaartverkoop stilgelegen, extra fijn voor al onze artiesten als er nu snel en overtuigend geboekt wordt. En nog een tip voor een cadeau in de schoen of onder de boom: koop een bon voor een heerlijk avondje met een voorstelling in deMess.” Te koop via secretariaat@demess.nl.

Veilig

Verder laat de organisatie weten: “De mensen zijn veilig in ons warme huis. Met maximaal twintig gasten blijven we ruim onder de limiet. Ons ventilatiesysteem in de grote zaal is pico bello in orde. Strenge regels houden onze gasten safe. De bar is dicht en de deur gaat pas een kwartier voor aanvang open. Voel je welkom!”

Deze week is de foto-expositie van Danielle Regout nog gesloten, vanaf zaterdag 5 december zijn foto’s van jonge moslima’s weer te bekijken; de fotografe zal meestal aanwezig zijn. Het Marktcafé tussen 10.00 en 13.00 uur is dan ook weer open. “Voorlopig zonder drankjes, maar laat dat je niet weerhouden een kijkje te nemen.”

Kinderkoor

Bij deMess-leesclub wordt woensdag 25 november het indrukwekkende boek ‘De rechtvaardigen’ van Jan Brokken besproken. En na het succesvolle Kinderen voor Kinderen-project start Kinderkoor deMess aanstaande maandag met het project Kerstliedjes. Wederom onder de enthousiaste begeleiding van Raoul Wijsma van De Muziekfabriek. Er zijn heel veel aanmeldingen, maar nog een paar plaatsen voor kinderen tussen de 6 en 10 jaar. Kosten 40 euro voor vier lessen. Repetities op maandagmiddagen 23 en 30 november en 7 en 14 december. Aanvang 15.30 uur. Aanmelden of vragen via kinderkoor@demess.nl

Uit de krant