Afbeelding
Foto: Patrick Siemons

Filmhuis-directeur: ‘Hoera, we mogen weer open!’

Cultureel

BUSSUM - “Het waren twee stille weken zonder onze fijne bezoekers, dus we zijn ontzettend blij dat we jullie weer kunnen verwelkomen“, laat Filmhuis-directeur Janine Beulink weten.

Vanaf donderdag begint de nieuwe speelweek en staan wij met open armen te wachten. We hebben een prachtig programma om de heropening te vieren:

Premières
‘The Singing Club’: Komisch drama over het leven van vrouwen van uitgezonden militairen en de kracht die de muziek hen biedt. Met Kristin Scott Thomas.

‘De Vogelwachter’: Het levensgeluk van een oude vogelwachter wordt na een halve eeuw verstoord door de opheffing van zijn post. Tragikomische speelfilm met een fraai ingetogen hoofdrol voor cabaretier Freek de Jonge.

‘Mank’: In de nieuwste film van regisseur David Fincher volgen we het leven van Herman J. Mankiewicz in het Hollywood van de jaren dertig terwijl hij het script voor 'Citizen Kane' schrijft.

Specials
IDFA Extended: Het International Documentary Filmfestival Amsterdam (IDFA) gaat het land in! Onder de naam IDFA Extended vertonen we vanaf donderdag 19 november zeven speciaal geselecteerde documentaires. Kijk voor de filmtitels en voorstellingsdata en tijden op onze website.

‘Idiot Prayer – Nick Cave Alone at Alexandra Palace’: Het bijzondere solo-concert dat Nick Cave in het lege Alexandra Palace achter de piano uitvoerde is nu bij ons te zien. Kaartverkoop is gestart.

Kijk Ons - 'Kom Hier Dat Ik U Kus': Kijk Ons is het gloednieuwe label voor artistieke films van eigen bodem. In filmtheaters door het hele land presenteert Kijk Ons speciale voorpremieres inclusief interviews met de makers. De allereerste geselecteerde film is 'Kom Hier Dat Ik U Kus', naar de bestseller van Griet Op de Beeck. Te zien op 4 december, de kaartverkoop is gestart.

Online kaarten kopen: www.filmhuisbussum.nl. Tijdens de openingstijden is de kassa telefonisch bereikbaar voor vragen en informatie via (035) 6938694.
 

Uit de krant