Afbeelding
Foto: Lara Verheij
video

Heerlijk persmoment bij Bakkerij van Breemen

Coronavirus

BUSSUM - Ter ere van de intocht van Sinterklaas houden Mark Rutte en Hugo de Jonge een persconferentie in de etalage van Bakkerij van Breemen aan de Laarderweg te Bussum. De persconferentie van marsepein en witte chocolade is een unicum.

In gesprek met bakker Marc van Breemen hoe deze persconferentie zo gekomen is, liet hij weten dat deze coronatijd vraagt om creativiteit en een positieve instelling. En wat is er nu positiever dan een persconferentie inclusief ‘Dove-tolk’ in de eigen etalage aan de Laarderweg; van heerlijk snoepgoed als positieve noot voor Bussumse inwoners die langsgaan in de bakkerij.

Deze Bussumse banketbakker is niet alleen creatief en heeft humor, maar is ook een betrokken en sociaal bewogen inwoner van Bussum is, met het hart op de juiste plaats. En coronatijd is voor hem net als voor veel Gooise ondernemers ook bikkelen. Maar hij blijft vrolijk en positief.

Serieus

Morgenavond is er trouwens weer een serieuze persconferentie over het coronavirus. Zoals verwacht worden de extra aanscherpingen van twee weken geleden geschrapt. De groepsgrootte wordt weer uitgebreid en musea, bibliotheken, pretparken, bioscopen et cetera mogen weer open. Hoe het met de feestdagen zal gaan, is nog niet duidelijk.


Uit de krant