Foto Bob Awick
Foto Bob Awick Foto:Foto Bob Awick

Heidezicht weer geopend: andere medewerkers niet besmet

Coronavirus

BUSSUM - Café Restaurant Heidezicht in Bussum is donderdag weer open gegaan, evenals Café Restaurant Brambergen in ‘s Graveland. In Soesterberg opent Café Restaurant Soesterdal zaterdag weer haar deuren voor gasten. 

De drie filialen werden preventief gesloten toen een medewerker bij het restaurant in Soesterberg vorige week positief is getest op COVID-19. Restauranteigenaar Edward Eijckelhof wilde geen risico nemen, sloot zijn restaurants en heeft alle betrokkenen en leidinggevenden van zijn restaurants laten testen. Uit onderzoek en testen is gebleken dat er bij alle filialen geen andere medewerkers positief getest zijn op corona.

Een medewerker van Heidezicht en een medewerker van Brambergen zijn eventueel in contact geweest met de positief geteste medewerker van de filiaal in Soesterberg. Beiden hebben een negatieve uitslag op COVID-19, maar worden uit voorzorg uit het rooster gehaald tot de 14 dagen incubatietijd zijn verstreken. 

Eijckelhof benadrukt dat het sluiten van de filialen uit voorzichtigheid in geweest en de GGD dit niet nodig achtte. Better safe than sorry, schrijft hij op Facebook.


Uit de krant

!

Uit de krant

Afbeelding
Brandweer Bussum verwijdert gevaarlijk grote tak boven voetbalveld 112 16 aug, 11:50
Afbeelding
Vandalisme regenboogzebrapad in het centrum van Bussum Algemeen 16 aug, 10:40
Afbeelding
Bruisende romance ‘Licorice Pizza’ draait bij Tindalvilla tijdens opening Bussum Cultureel Cultureel 16 aug, 09:11
Logo
Afbeelding
In Gooise Meren was het dit jaar één keer raak Zakkenrollers weer actief op festivals en in de winkelstraten Algemeen 16 aug, 09:00
Logo
Afbeelding
In GRRU-gesprek met... vrijwilliger Lotte Spijker-Smallenburg ‘Groen maakt gelukkig’ Natuur en Milieu 16 aug, 07:00
Logo
Afbeelding
Einde Tweede Wereldoorlog ook in Hilversum herdacht ‘De verhalen moeten niet alleen verteld blijven worden, maar ook gehoord en begrepen’ Mensen 15 aug, 18:07
Afbeelding
Last onder dwangsom voor bekende fietsendief uit Gooise Meren 112 15 aug, 17:30
Afbeelding
Potje schaken op de Brink in Muiderberg Algemeen 15 aug, 14:00
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief