<p>Foto Bob Awick</p>

Foto Bob Awick

(

Foto:Foto Bob Awick

)

Heidezicht weer geopend: andere medewerkers niet besmet

  Coronavirus

BUSSUM - Café Restaurant Heidezicht in Bussum is donderdag weer open gegaan, evenals Café Restaurant Brambergen in ‘s Graveland. In Soesterberg opent Café Restaurant Soesterdal zaterdag weer haar deuren voor gasten. 

De drie filialen werden preventief gesloten toen een medewerker bij het restaurant in Soesterberg vorige week positief is getest op COVID-19. Restauranteigenaar Edward Eijckelhof wilde geen risico nemen, sloot zijn restaurants en heeft alle betrokkenen en leidinggevenden van zijn restaurants laten testen. Uit onderzoek en testen is gebleken dat er bij alle filialen geen andere medewerkers positief getest zijn op corona.

Een medewerker van Heidezicht en een medewerker van Brambergen zijn eventueel in contact geweest met de positief geteste medewerker van de filiaal in Soesterberg. Beiden hebben een negatieve uitslag op COVID-19, maar worden uit voorzorg uit het rooster gehaald tot de 14 dagen incubatietijd zijn verstreken. 

Eijckelhof benadrukt dat het sluiten van de filialen uit voorzichtigheid in geweest en de GGD dit niet nodig achtte. Better safe than sorry, schrijft hij op Facebook.


Meer berichten