Afbeelding
Autonieuws

Janssen Van Kouwen neemt Nefkens vestigingen in Hilversum en Naarden over

Commerciële bijdrage

Per 1 juni 2023 neemt Janssen Van Kouwen twee vestigingen over van Nefkens, in Hilversum en Naarden, hiermee breiden wij de Peugeot & Citroën activiteiten verder uit in ons rayon.

De automotive branche staat bekend om zijn voortdurende beweging, waarbij marktontwikkelingen en innovaties elkaar in hoog tempo opvolgen. Autofabrikant Stellantis is enige tijd geleden gestart met het uitrollen van de nieuwe strategie, waarbij alle automerken uit de Stellantis portfolio, waaronder Peugeot, Citroën, Opel, Fiat, Jeep en Alfa Romeo, bij dealerorganisaties worden geclusterd.

Binnen Janssen van Kouwen hebben wij de afgelopen periode een aantal prachtige ontwikkelingen doorgemaakt. Zo zijn wij het jaar gestart met de opening van het Stellantis brand house in Almere en hebben wij ons bedrijfswagencentrum aan de Huchtstraat 5 in Almere geopend! Wij zijn dan ook trots om jullie te vertellen dat wij per 1 juni 2023 Peugeot en Citroën dealer zijn in Hilversum en Naarden; wij nemen deze activiteiten over van Nefkens. Ook nemen we al het personeel uit de vestigingen over, wat betekent dat het vertrouwde team, dat bestaat uit 31 mensen, intact blijft en hun uitgebreide kennis en ervaring beschikbaar zal blijven voor al onze klanten

Kent u mensen in uw omgeving die een stap willen zetten binnen een groeiend en dynamisch bedrijf? Janssen Van Kouwen is altijd op zoek naar technische specialisten en getalenteerde commerciële professionals. Interesse? Neem contact op met hr@jvk.nl.

Uit de krant